fbpx

Kultur og aktiviteter i baghaven

Indfaldet er placeret på Musicon, som er Roskildes attraktive kreative bydel. Hele området er skudt op imellem tidligere tiders arbejderkvarter, med gamle industribygninger og rå og rustikke facader. Her får man det autentiske industrielle udtryk som en naturlig del af den moderne by. Musicon opstod som et kulturprojekt i halen af den kulturelle succes bag Roskilde Festival. Men det har udviklet sig til et projekt i international verdensklasse, hvor kulturinteresserede fra hele verden jævnligt kommer forbi på rundvisning for at lade sig inspirere. I dag består området af omkring 70 aktører, som er en bred pallette af virksomheder, foreninger og kulturinstitutioner. Eksempler på disse er Ragnarock-Museet det internationale museum for pop, rock og ungdomskultur, teater, en kunstsmedje, et bryggeri, en skaterhal og en række caféer spisesteder, som er skudt op i området.

Rabalderstræde er en gade


Rabalderstræde er Musicons svar på HC. Andersens Boulevard – bare uden alle bilerne. Som den folkekære Kim Larsen sang det, så er Rabalderstræde en gade, hvor den ikke får for lidt. Her er altid liv og glade dage, og gaden udgør centrum for det pulserende kreative fællesskab, som findes overalt i bydelen.

Hal 12 er for alle med hjul på


På den legendariske adresse: Rabalderstræde 30, ligger Hal 12, som har bevaret de originale industrielle og rustikke facader. Hal 12 er Musicons store skaterhal, hvor områdets beboere kan mødes med hjul under fødderne

Mad og drikke


Martizzoli: italiensk restaurant,
Mørk Kaffe
Tacitos: Mexicanske Tacos
m.v.

© Copyright - Indfaldet