fbpx

Indfaldet – et kreativt boligkvarter bygget på fællesskab

Tegnstuen Vandkunsten er arkitekterne bag Indfaldet, som er konstrueret med ambitionen om at skabe et mangfoldigt og aktivt boligområde, hvor glæden ved at komme hinanden ved er i fokus.

Indfaldet kommer til at ligge centralt i det sprudlende Musicon-miljø, hvor visionen er, at der skal være plads til alle. Der vil både være innovative virksomheder og nyskabende boligliv, hvor Indfaldet, som kommer til at bestå af både ejerlejligheder og rækkehuse, er nyeste skud på stammen.

Bæredygtighed og kærlighed til miljøet

Som et tværsnit gennem Indfaldet slanger den rekreative regnvandskanal sig, der er et symbol på de bæredygtige tanker bag bydelen. Indfaldets facader bliver delvist bygget af genbrugsmaterialer, ligesom konstruktionen bliver udført således, at beboerne får rig mulighed for at beplante facaden, hvilket er med til at invitere naturen indenfor.

Små forhaver, altaner og masser af fælles områder

Der er masser af plads til udfoldelse omkring boligerne i Indfaldet. Her får man både adgang til små forhaver og altaner, men der etableres også masser af udendørsplads til fællesskabet. Boligerne placerer sig midt på et grønt område, hvor der for alle beboere vil være plads til at nyde en kop kaffe i solen – både for sig selv og sammen med naboerne

Indfaldet er med sine mange fællesarealer opført med fokus på at skabe liv mellem husene og beboerne.

Indfaldet samarbejder med erfaren entreprenør med 86 års succesrig historie.

JORTON sætter en ære i at levere holdbare og langtidssigtede løsninger. Vores arbejde er karakteriseret af stor forståelse for projektets helhed. Vores grundlæggende styrke er en stabil organisation i en velforankret og velkonsolideret virksomhed, der siden 1932 har gennemført alle former for byggeri.

Samarbejdspartnere:

Galleri

© Copyright - Indfaldet