fbpx

Kom forbi og oplev den nye prøvebolig

Denne skønne 2-plans bolig fungere som vores prøvebolig i projektet. Så kunne du tænke dig en fremvisning er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 208 218. 

Adgang til lejligheden sker via egen opgangstrappe fra bygningens gavl, som fører du op til boligens private altan hvor hoveddøren ligeledes er placeret. Herfra træder du ind i et skønt køkkenalrum med et dejligt lysindfald, og som ligger i direkte forbindelse til sydvendt stue, der derved de perfekte rammer for den moderne børnefamilie.

Køkkenet er et moderne Svane køkken med fronter og skuffer i flotte grønne nuancer. Imellem stuen og køkken/alrum er der adgang til et skønt gæstebadeværelse med grå tidsløse klinker. Under trappen til 1. salen er der etableret et depotrum.

1.salen er indrettet med en repos med ovenlysvindue. Fra repos er der adgang til et stort forældresoveværelse orienteret mod syd med loft til kip og med masser af plads til etablering af skabe. yderligere 2  soveværelser og herimellem er der adgang til et stort badeværelse med plads til vaskesøjle.

© Copyright - Indfaldet